MARKO MAUNUKSELAN ESITTÄMÄ ”JOULUILTANA” ON VOITTANUT JOULULAULUKILPAILUN 2012 – Marko konsertoi Vimpelin kirkossa ti 18.12.

MARKO MAUNUKSELAN ESITTÄMÄ ”JOULUILTANA” ON VOITTANUT JOULULAULUKILPAILUN 2012
– Marko konsertoi Vimpelin kirkossa ti 18.12.

Marko Maunukselan laulama Jouluiltana-kappale on voittanut tämän vuoden Joululaulu-kilpailun. Kappaleen on säveltänyt Kai Jämsä ja sanoituksesta vastaa Sana Mustonen. Joululaulukilpailun, eli avoimen sävellys- ja sanoituskilpailun, järjesti Toivontuottajien ylläpitämä Jouluradio yhteistyössä AXR Musicin kanssa. Joululaulukilpailun voittajan valittiin yleisöäänillä ja kilpailu toteutettiin Jouluradiossa. Kilpailun yleisöäänestyksessä annettiin yli 4000 ääntä, joista voittaja sai yli puolet, 54 prosenttia. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn laulukilpailuun tuli 266 ehdotusta uudeksi joululauluksi.

Katso Markon voittohaastatteluvideo Jouluradion sivuilta (julk.vapaa yleisölle pe 14.12. klo 21): www.facebook.com/jouluradio.

Kilpailun voittaja, Marko Maunukselan esittämä Jouluiltana, julkaistiin Suomen Lähetysseuran Kauneimpien joululaulujen megakonsertissa Hartwall Areenalla perjantaina 14.12.2012. Marko Maunuksela myös esitti voittokappaleen tapahtumassa ja kertoo sen sisällöstä seuraavaa:

– Jouluiltana on joulusanoman lisäksi nöyrä kunnianosoitus sotiemme veteraaneja kohtaan. Vaikka teksti onkin haikea, se ei ole surumielinen, vaan enemmänkin kunnioittava. Se muistelee hyvillä mielin rakasta, sodankäynyttä vaaria, kertoo Marko voittokappaleesta ja kiittää äänestäjiään:
– Suuri kiitos yleisölle kaikista äänistä. Te olette tämän voiton mahdollistaneet. Annoitte tälle joululaululle suuren tukenne. Jouluradio ansaitsee myös lämpimät kiitokset kisan järjestämisestä. Upea tapa tuoda esille uusia joululauluja.
– Tunnelma voiton ratkettua on todella mahtava! Oli jo ihan huikeaa päästä tässä kisassa finaaliin kolmen parhaan joukkoon, koska kisaan lähetettiin niin paljon kappaleita ja taso oli kova. Iso kiitos kuuluu laulun tekstittäjä Sana Mustoselle ja säveltäjä Kai Jämsälle. Kiitos myös Fantasia-orkesterille ja Pertti Jaloselle joiden avulla koko paketti saatiin puristettua ehjän laulun muotoon, kiittelee Marko.

Jouluiltana, CDS, (julk 14.12.2012):
Säv. Kai Jämsä
San. Sana Mustonen
Sov. Pertti Jalonen, Jani Luoma
Marko Maunuksela, laulu
Jani Luoma, kitara, taustalaulut
Jouni Hannula, basso, taustalaulut
Simo Koho, koskettimet, taustalaulut
Kimmo Hämäläinen, percussiot
kust. Albatrossi Kustannus Oy – Warner/Chappell Music Finland Oy
C & P 2012 Suomen Mediamusiikki Oy

Jouluiltana-kappale on juuri toimitettu myös radioille soittoon. Jakelu AXR Music.

Kappaletta voi tiedustella hyvin varustetuista digikaupoista, esim

http://levyosas.mycashflow.fi/product/337/jouluiltana

JOULUKIRKOSSA-KONSERTTIKIERTUE PARHAILLAAN KÄYNNISSÄ

Markon on kiertänyt joulukuussa muiden keikkojen ohella JouluKirkossa-joulukonserttikiertueella Fantasia-orkesterinsa kanssa. Jäljellä on vielä kolme paikkakuntaa: maanantaina 17.12. Ilmajoen kirkko
, tiiistaina 18.12. Vimpelin kirkko
, keskiviikkona 19.12. Someron kirkko
. Konsertit alkavat klo 19. (Ennakko Lippupiste.)

Loppuvuoden 2012 keikkoja
– La 15.12. Tuorila, Merikievari
– Ma 17.12. Ilmajoki, Kirkko
– Ti 18.12. Vimpeli, Pyöreä Kirkko
– Ke 19.12. Somero, Kirkko
– Pe 21.12. Oulu, Nightclub Tähti
– Pe 21.12. Radio Pooki, klo 18 alkaen
– La 22.12. Hietama, Martinkievari
– La 29.12. Aura, Nuortentalo
– Ma 31.12. Isokyrö, Kalliojärven Camping
– Ma 31.12. TV1, Muistojen Polku -konsertti, klo 21
jne..

Uudenvuoden aattona Marko nähdään TV1:ssä Muistojen polku -konsertin isäntänä ja duetoimassa Natalil Lintalan kanssa. Muistojen polku -Suurkonsertti on talitioitu viime kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilta.

Marko Maunuksela muistetaan vuoden 2010 Tangokuninkaana. Häneltä on julkaistu kaksi albumia: Uuteen valoon (2010) ja Kaunista ja hyvää (2012). Lisäksi Maunuksela on vieraillut useilla muilla äänitteillä.

www.jouluradio.fi www.axr.fi
Pressikuvat ja lisätietoa Markosta (keikkamyynti):
www.auraviihde.fi/maunuksela

14.12.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.