Tommi Soidinmäki teki Vuoden Joululevyn

 

 

Tangokuningas vm. 2004 Tommi Soidinmäki on voittanut paikallisradioiden Vuoden Joululevy -äänestyksen Joulun hiljaisuus-albumillaan. Kakkoseksi äänestyksessä tuli Herra Heinämäen Lato-orkesteri levyllään Jouluraketti. Pronssia otti Samuli Edelmannin Hiljaisuuden valo -albumi.

Tommi Soidinmäen albumi on joulusta aina innostuneen pojan pitkäaikainen haave. Albumilla on rauhallinen, jouluinen tunnelma, mukana ei ole yhtään tipe-tipe-tip-tap-osaston rallia.

Tommi kertoo järjestäneensä perheelle joululaululevyraatia pienestä pitäen. Monet tutut laulut ovat kulkeneet siitä lähtien hänen mukanaan. Viime vuosina hän on konsertoinut joulutunnelmissa ja mukaan on tullut myös duettopari Jenna Bågeberg, jonka kanssa ollaan liikkeellä joulunalusviikoilla. Kaikki uuden levyn laulut kuullaan näissä konserteissa. Toki niitä lauletaan pyydettäessä muillakin keikoilla joulun alla.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

TOMMI SOIDINMÄKI

– Tässä on todella tarjolla joulun hiljaisuutta ja rauhallisuutta, mitä kaiken kiiren ohella kaivataan. Hieno tunnelmallinen kokonaisuus. Päivi Karppinen / Radio Kajaus

– Kaksitoista tunnelmallista joululaulua ja jouluaiheista laulua on tyylikäs paketti, joka kestää joulusta toiseen. Tommin ääni on vain komistunut kilometrien myötä. Pentti Teräväinen / Radio Musa Tampere

 

 

VUODEN 2012 JOULULEVY

1. TOMMI SOIDINMÄKI – Joulun hiljaisuus (Mediamusiikki)

2. HERRA HEINÄMÄEN LATO-ORKESTERI – Jouluraketti (AXR)

3. SAMULI EDELMANN – Hiljaisuuden valo (Warner)

4. JUHA TAPIO – Joululauluja (Kaiku)

5. JARKKO AHOLA – Ave Maria (Warner)

18.12.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.