Mervi Koposen Jotain suurempaa CD julkaistaan 28.9. – julkaisujuhlat Tallinkilla

 

Tangokuningattaren tittelin jännitystä tihkuvassa finaalissa heinäkuussa napanneen Mervi Koposen syksy on ollut todella kiireinen. Ensi kertaa uuden tangokuninkaallisen albumi on valmis jo syyskuussa. Debyyttialbumi Jotain suurempaa julkaistaan 28. syyskuuta 2011. Mervin pitkäsoittoa juhlistetaan suurella viihderisteilyllä Tallink Baltic Princessalla 25.9. – muutama päivä ennen virallista julkaispäivää. Tähdet meren yllä -risteilyn estradilla Mervi esittää mm. albumilta julkaistun ennakkolohkaisun Huuda mua.Albumi täynnä huipputekijöitä
Jotain suurempaa -albumia on ollut työstämässä loistokas joukko musiikin mestareita mm. Anssi Kela, Sipe Santapukki, Edu Kettunen, Tommi Kalenius, Petri Munck, Jonne Aaron, Vexi Salmi… Nämä huipputekijät ovat tehneet tangokuningattarelle loistavan kokonaisuuden ja myös muusikot ovat olleet alansa parhaimmistoa. Soittimien takaa löytyy mm. Risto Niinikoski, Mongo Aaltonen, Peter Engberg, Petteri Sariola. Sovittajina levyn kappaleissa on musiikin monitoimimies Jyri Sariola sekä Petri Ikkelä, pohjoismaiden parhaimmistoon kuuluva tangon erikoismies, joka on tehnyt paljon sovituksia esimerkiksi elokuviin. Myös heidän soittotaitonsa kuuluu albumilla.

Uudistunut Mervi
Mervi on löytänyt albumin myötä uuden tyylin itselleen niin musiikillisesti kuin ulkoisesti. Luvassa on sensuellia Merviä.
– Sain albumilleni omannäköistä kamaa. Juuri niitä sanoituksia, sävellyksiä ja kokonaisuuksia, jotka mun oli helppo omaksua! Ja tarinoita, joita minä olen elänyt ja joista on ilo laulaa. Tässä levyssä tarinan kertojan merkitys tuntui erityisen tärkeältä.
Laulujen sisältö kohtaa luonnosta voimaa ammentavan Mervin:
– Saan voimia luonnossa kulkiessani ja voin tuntikausia katsella vaikka meren aaltojen keinuntaa. Se on vastapainoa kiireiseen keikkarytmiin.
Tangomarkkinat-kilpailu kiinnostaa vuosi vuodesta suomalaisia, sillä lähes 2 miljoonaa katselijaa katsoi tänäkin vuonna kilpailun eri TV-lähetyksiä.
– Tangokuningattareksi valinta oli yksi tavoite ja välietappi urallani. Vuodet ovat opettaneet nöyräksi, mutta myös vahvistaneet tahtoani kulkea valitsemaani tietä.

Konsertteja ja TV-esiintymisiä

• Mervin keikkakalenteri on bookattu lähes täyteen tämän syksyn osalta ja tulossa on Sinitaivas-konserttikiertue Suomen suurimmissa konserttisaleissa 6. – 17.11. www.auraviihde.fi/sinitaivas
• Mervi nähdään Huomenta Suomessa 27.9., Tartu Mikkiin-ohjelmassa 18.11. ja luvassa on myös monia radio- ja lehtihaastatteluja sekä radio- ja TV-mainoskampanja.

  • Mervi pitää parhaillaan Satumaa -sivustolla videoblogia:

satumaa.yle.fi/tangomarkkinat/tangokuninkaallinen-2011-videoblogifacebook.com/mervikoponen

www.mervikoponen.fi

Kuuntele Huuda mua Mervin Facebook-sivuilta!

16.9.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.