Suuri tanssi- ja viihderisteily Tallink Baltic Princessalla 25.9.2011

Baltic Princess starttaa erikoislähdölle 25. syyskuuta 2011. Laiva on tulvillaan huippuesiintyjiä ja iskelmämusiikkia. Suuri tanssi- ja viihderisteily nimeltään Tähdet meren yllä, starttaa Helsingin Länsiterminaalista Tallinnaan sunnuntai-iltana 25.9. ja palaa takaisin Helsinkiin maanantaina 26.9.

Superristeilyllä yleisöä tanssittaa peräti kolme tanssiorkestereiden ykkösnimeä: lähes kolmenkymmenen vuoden ajan tanssikansaa viihdyttänyt Finlanders, joka julkaisee lähiaikoina uuden Sinun vuokses -kirjansa, leppoisa jo 70-luvulla tarinansa aloittanut Lapin poikien tanssiyhtye Souvarit ja levytysstudiossa loppukesästä aikaansa viettänyt, rautalangan nimeen vannova Varjokuva-orkesteri. Luvassa on siis taattua tanssijalallekin sopivaa musiikkia.

Laiva on tulvillaan laulua ja tapahtumia: Iskelmätaivaan suosikit Johanna Debreczeni, Jouni Keronen & Tanssiorkesteri Keidas tempaavat mukaansa viihteen ja musiikin syövereihin. Risteilyä isännöi kaksi veijarimaista Tangokuningasta, Marko Lämsä ja Jukka Hallikainen. Jukka ja Marko myös viihdyttävät yleisöä itse laulaen ja laulattaen. Edellä mainittu nelihenkinen solistikaarti tempaisee myös Tango taipuu rokkiin -teemalla vauhdikkaita musiikkielämyksiä: iskelmää ja rokkia pyöräytettynä tangon tehosekoittimessa.

Laivalla juhlitaan Tangokuningartar Mervi Koposen uutta albumia

Estradilla nähdään myös uusi Tangokuningatar 2011 Mervi Koponen. Laivalla juhlistetaan ennakkoon hänen 28.9. julkaistavaa Jotain suurempaa -debyyttialbumia. Ja lavalla piipahtaa myös Tangomarkkinat 2011 kakkonen Heikki Koskelo.

Risteilykansakin pääsee estradille avaamaan äänijänteitään karaoken parissa, kun lautalla käynnistyy IskelmäParatiisiKaraoke-laulukilpailu, jonka finaali nähdään ensi kesänä Ikaalisten IskelmäParatiisi-festivaaleilla. Kilpailua tuomaroi musiikin ammattilaisista koottu asiantuntijaraati.

Laivalta pääsee maanantai-päivän aikana vierailemaan muutamaksi tunniksi Tallinnaan.

Tallink Baltic Princess, Helsinki Länsiterminaali

· lähtö su 25.9. klo 18.30

• paluu ma 26.9. klo 16.30Lisätiedot: www.auraviihde.fi/tahdetmerenylla

Risteilyn myynti: Markapojat
http://www.matkapojat.fi/index.php?Itemid=5933

16.9.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.