Mervi Koponen julkaisee ensisinglensä, Huuda mua

Tuore tangokuningatar Mervi Koponen on viettänyt syksyllä aikaa studiossa ja julkaisee nyt upouutta musiikkia. Aikataulu on ollut kiireinen tiiviin keikkakiertueen vuoksi, mutta ensimmäistä kertaa uuden tangokuninkaallisen albumi on valmis jo syksyllä ja tarjolla on faneille ja iskelmäkansalle tuoretta musiikkia. Debyyttialbumi Jotain suurempaajulkaistaan 28. syyskuuta 2011.

Nyt julkaistava single ”Huuda mua” on legendaarisen Edu Kettusensävellys ja sanoitus. Levyn lähtökohtana oli tehdä laadukasta modernia iskelmämusiikkia, jossa on ripaus tangon henkeä. Sovittajina tulevan levyn kappaleissa on musiikin monitoimimies Jyri Sariola sekä Petri Ikkelä, Pohjoismaiden parhaimmistoon kuuluva tangon erikoismies, joka on tehnyt paljon sovituksia esim. elokuviin.

Alkukesästä asti medioissa ja tapetilla ollut Mervi ei osannut odottaa näin huimaa myllytystä, vaikkakin hän oli kuullut kiihkeästä keikka- ja haastattelurumbasta: 
”Tiedän että mulla on täysi pelto kynnettävää, joten en odota erityiskohtelua ruusuineen ja shampanjoineen.”

Levyn tiimoilta Mervi kertoo seuraavaa: ”Mulle on aina ollu tärkeää se mitä lauluissa kerrotaan. Tässä levyssä tarinan kertojan merkitys tuntui erityisen tärkeältä. Levytyssession jälkeen jäi hyvä mieli. Vähän myös jännittynyt ja odottava – mitä kaikkea me saatiinkaan yhdessä aikaiseksi. Toivon koko sydämestäni, että kansa löytäisi kappaleiden joukosta omansa!”


16.9.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.