Heikki Koskelo – Aamuun on aikaa

Heikki Koskelo | Aamuun on aikaa

Tanssikansan omakseen ottaman Heikki Koskelon esikoisalbumi nimeltään Aamuun on aikaa, julkaistaan 15.2.2012.
Heikki Koskelo on lyhyessä ajassa noussut iskelmäkansan suosioon sijoituttuaan toiseksi viime kesän Tangomarkkinoilla. Vain pisteen päähän Tangomarkkinat-voitosta jäänyt ja ennakkosuosikin viittaa harteillaan kantanut Heikki Koskelo miettii osallistumistaan kilpailuun nyt puolen vuoden jälkeen seuraavasti:

– Vaikka aluksi niukka tappio hieman harmitti, niin kaikki kääntyi muutamassa päivässä kuitekin hyvin päin. Keikkoja on tullut huimasti lisää, ja mikä parasta, sain levytyssopimuksen. Ja pianhan se nähdään, minkälainen levy siitä tuli. Olen päässyt kokeilemaan taitojani erilaisille estradeille, myös konserttilavoille. Sain siis juuri sen, mitä kilpailulta lähdin hakemaan! Kisaan osaa ottaminen ja siinä menestyminen oli minulle kasvun paikka.

– Jännä on ollut huomata, että kesän jälkeen kaikki asiat suorastaan tulvivat sisälle ikkunoista ja ovista. Tuli paljon uutta tälläiselle aiemmin satunnaisesti keikkailleelle laulajalle. Olen joutunut toteamaan, että tämä laulajan ammatti on kyllä 24/7 -työtä. Niin paljon on erilaisia asioita, joita joutuu keikkojen välissä hoitamaan, mm. treenejä, studiota, haastatteluja. Erilaisia kontakteja on syntynyt moniin useisiin tahoihin ja ihmisiin.

– Omia suosikkejani tulevalta albumilta ovat ns. rauhoittavat kappaleet Sä oot siinä ja iki-ihana cover Kertokaa se hänelle. Levyllä on myös tango: Sinä soudat pois on aivan uusi tango ja se on Simo Kohon ja Kikka Laitisen käsialaa.

Albumilta on julkaistu ennakkosingleinä vauhdikas iskelmä Huomenna kaikki on paremmin ja tunteisiin vetoava, hidas kappale Sä oot siinä.

 

Heikki listasuosikit radiohaastattelussa: linkki

 

14.2.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.