Kuunneltavana : Jukka Hallikainen – Onnellinen

 

– Sain pitkän tauon jälkeen julkaistua uutta musiikkia ja tässä se tulee: Onnellinen! Sana Mustosen kynä on löytänyt tekstiin kaikki ne asiat, minkälainen minä olen ja mitä tunnen juuri nyt. En oikein jaksa murehtia, mitä on tullut tehtyä tai mitä on jäänyt tekemättä. Toisaalta en myöskään osaa murehtia tulevia, vaan otan vastaan, mitä eteeni tulee.
Kai Jämsän kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä edellisen singleni, Herätä henkiin, kanssa, mutta nyt uusia tuulia sävellykseen on osaltaan tuonut myös Jore Marjaranta. Joren näkemys melodian kuljetuksesta onkin vahvasti kuultavissa tällä kappaleella.
Kiitoksia hienosta laulusta Kai, Jore, Sana ja tietenkin tuottaja Toni Nygård. Sinulle kuulija toivon nautinnollista syksyä ja iloa uuden musiikkini parissa. ”Oon onnellinen näin, ehkä hullu, huoleton…!”
Jukka

 

Onnellinen, säv. Kai Jämsä – Jore Marjaranta, san. Sana Mustonen, sov. Toni Nygård, kust. Albatrossi Kustannus.

2.10.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.