Mervi Koposelta uusi single – jouluksi töihin laivalle

Tangokuningatar 2011 Mervi Koponen julkaisee uuden, ennenkuulemattoman singlen, Sinulla on toinen (radioedit). Kappaleen löytyy alkupräisessä asussaan syyskuun lopulla julkaistulta Mervin esikoisalbumilta Jotain suurempaa, mutta nyt kappale on saanut uuden sovituksen. Kappaleen on säveltänyt Jonne Aaron ja sanoittajana onVexi Salmi.
Kappaleen voi kuunnella Mervin Facebook -sivuilla! Säv: Jonne Aaron, San: Vexi Salmi, Sov: Jyri Sariola, Petri Ikkelä
Warner/Chappel Music Finland
p & c  2011 Sony Music Entertainment Finland Oy & Suomen Mediamusiikki

MERVI VIETTÄÄ KOKO JOULUN TYÖN MERKEISSÄ

Mervi Koponen valmistautuu jouluun, mutta millaiseen jouluun? ”Tämän vuoden joulu tulee olemaan todella erilainen, sillä vietän joulun keikkaillen.”

Mervi starttaa jouluaattona Silja Europalle ja risteilee Itämerellä koko joulun ajan aina 29.12. asti. Hän itse kertoo tulevasta joulun vietosta seuraavaa: ”Joulu on ollut mulle aina kovin tärkeä juhla vuodesta. Se liittää perheen yhteen hyvän ruuan ja seuraleikkien muodossa. Parhaimmat muistot eivät ole lapsuudessa vaan tässä päivässä. Ennen joulua tulee käärittyä erikokoisia nykeröitä lahjapaketteihin ja lahjanarut kiristellään kikkaralle tottakai…jo ajatus siitä, mitä lahja saajalleen tuo, saa hymyn huulille ja sydämen hypähtämään ilosta. Antamisessa on taikaa.”

”Ennen en olisi luopunut tuosta perheen yhteisestä juhlasta millään hinnalla. Olen aina pyytänyt joulunpyhät vapaaksi jotta pääsisin yhdessä tunnelmoimaan joulun taiasta, mutta tänä vuonna tuo kaikki kokee mullistuksen. Teen historiaa jo siinä, että en kaipaa vapaata. Voiton myötä työrintama aukeni silmieni eteen silmänräpäyksessä. Tiesin jo finaalissa että voittaja viettää joulun laivalla töissä, eikä se silloinkaan tuntunut yhtään hullummalta ajatukselta. Päinvastoin!”

”Jännitän joulun aikaa kuten lapsena, sillä olen kuullut laivan joulusta nii…in paljon. Siellä on kuulemma todellista joulun tunnetta. Pöydät notkuu joulun herkkuja, henkilökunta on virittäytynyt joulun tunnelmaan, ja paikalle saapuu kuulemma ihan oikea joulupukkikin. Uskon että koen tuon joulun ihmeen tänä vuonna myös työssä. Minua on kehoitettu käymään myös Riikan kaduilla, sillä siellä on viritetty jouluvaloin ja soihduin kaupunki joulun aikaan. Sehän pitää nähdä ehottomasti!”

MERVI TV:SSÄ

TV:ssä Mervin voi nähdä Akselin hauskat ateriat -ohjelmassa jouluaattona 24.12. klo 14 (TV5), jossa Mervi kokkailee ystäviensä Marko Maunukselan ja Kaija Lustilan kanssa. Mervi myös piipahtaa TV2:n Tartu Mikkiin -joululähetyksessä 23.12. (uusinta 24.4.), jossa hän laulaa karaokeklipissä jouluntunnelmissa.

facebook.com/mervikoponen

www.mervikoponen.fi

14.12.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.