MARKO MAUNUKSELA JOULUKIRKKOKIERTUEELLE

Marko Maunuksela, vuoden 2010 Tangokuningas, tunnelmoi rakkaiden joululaulujen siivittämänä kirkkokonserttikiertueella. Konsertin jouluisista sävelistä vastaa nelihenkinen Fantasia-orkesteri. Konsertissa kuullaan joululaulujen lisäksi muutamia hengellisiä lauluja.

 

– Joululauluista mukana on monta tunnelmallista laulua, joista itse pidän, mm. Sydämeeni joulun teen, Varpunen jouluaamuna, Tulkoon Joulu, jne. Olen ottanut mukaan myös muutamia hengellisiä lempikappaleitani, mm. Särkynyt saviruukku, Kirkossa, Loistakoon liekki, kertoo Marko.

– Useana joulunaikana on jo kytenyt ajatus omasta joulukonserttikiertueesta. Muutaman vuoden ajan olen pohtinut ajatusta, kuinka voisin tehdä omannäköisen joulukonsertin ja millä erottuisin niistä monista muista joulun aikaan tarjolla olevista konserteista. Nyt siihen tuli mahdollisuus. Konsertit järjestetään ”valtavirrasta” poikkeaviin paikkoihin. Konsertoimme mahdollisimman akustisesti pienissä, tunnelmallisissa kirkoissa ympäri maan. Sellaisilla paikkakunnilla ja pienissä kirkoissa, missä tulee jouluinen ja lämmin tunnelma ja joissa ei välttämättä ole kiertuemuotoisia konsertteja yleensä.

Konserttipaikat:
ti 29.11. Toivakan kirkko
to 1.12. Tuusulan kirkko
su 4.12. Toholammin kirkko
ke 7.12. Taivalkosken kirkko
to 8.12. Kuusamo Pyhän Ristin kirkko
pe 9.12. Kajaani Pääkirkko
ke 14.12. Ylistaro, Kitinojan kirkko (Seinäjoki)
to 15.12. Pirkkala Vanha kirkko
Muutama konserttipaikka/päivä vielä tulossa lisää.

Lisäksi Marko pitää JouluKirkossa-joulukonsertin kotiseudullaan Ilmajoella kirkoista poiketen:
Ke 30.11. Ilmajoki, Ahonkylän koulu (Ilmajoella vain ovimyynti).

Kiertueen järjestää Marko Maunuksela ja Fantasia yhteistyössä Auraviihteen kanssa. Katso tiedotteen lopusta kiertueen lipunmyyntitiedot.

MARKON LOPPUVUODEN KUULUMISIA
Markon keikkasyksy on ollut todella kiireinen. Pelkästään marraskuussa hän teki huimat 21 keikkaa ja kiireitä lisäsivät myös konserttitreenit. Joulukuussakin on luvassa 15 keikkaa, vaikka Marko viettääkin parin viikon joululoman. Jouluviikolla Marko aloittaa ansaitun loman, joka jatkuu tammikuun puoliväliin asti. Silloin aloitellaan Markon toisen albumin työstöä.

ISÄNTÄNÄ SINITAIVAASSA
Marko on juuri startannut yhdeksän paikkakunnan Sinitaivas-konserttikiertueelle. Marko toimii kiertueen isäntänä, juontaa konsertin ja johdattelee kuulijat tunnelmasta toiseen. Kiertue päättyy 17.11 ja paikkakunat ovat Seinäjoki, Kuopio, Oulu, Kuhmo, Lahti, Järvenpää, Turku, Pori, Hämeenlinna.
www.auraviihde.fi/sinitaivas

21.11.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.