Tommi Soidinmäen Euroviisukappale: Seis!

Tommi Soidinmäki tuo Euroviisu-karsintoihin 2011 kappaleen, jossa sävel ja sanat kohtaavat hienosti toisensa. Seis! on Tommin omien sanojen mukaan ”powerbiisi”, jossa on koskettava sanoma.

”Viisukonkari Petri Laaksonen otti yhteyttä ja kyseli, onko Euroviisu-kappale jo valittu. Hänen lähettämänsä sävellys ja melodia sävähdyttivät heti. Tuottaja Ilkka Vainio kanssa päädyimme jo alkuvaiheessa ajatukseen, että kappale on nopeatempoinen ja Petrin kappale oli juuri sitä, mitä haettiin. Sanoituspuolelle nousi esiin Kyösti Salokorpi, joka teki koskettavat sanat: siinä nousee esiin yksi nykyglobalisaatiomme epäkohta – ihmisten eriarvoisuus. Asia johon törmäämme lähes joka päivä”, kertoo Tommi kappaleen synnystä.

Kappaleen taustalauluista vastaa Jenna Bågeberg, Marika Tuhkala ja Antti Matikainen. Kokoonpano tammikuun Euroviisu-karsinnassa on sama, paitsi Antin tilalla on Hannu Lepola.Tanssijoina karsinnassa toimivat tämän syksyn Dance-TV-kilpailusta tutut Mia-Mari ’Minttu’ Sinkkonen ja Henri Sarajärvi.

Tommi nähdään Euroviisujen 3. alkukarsinnassa pe 28.1.2011.

Seis! PromoCDS
Säv. Petri Laaksonen
San. Kyösti Salokorpi
Sov. Ville Riippa
Tuottaja: Ville Riippa
A & R: Ilkka Vainio
Kust: Albatrossi Kustannus Oy
© Suomen Mediamusiikki

Tommi Soidinmäki on sympaattinen ja rakastettu artisti. Uusi, järjestyksessään neljäs pitkäsoitto Matkalla julkaistiin 25.8.2010. Tommi on ollut mukana syksyllä mm. Ilkka Vainio 50-v. ”Tuhat laulua tähtien takaa” -juhlakonserteissa, (ulos TV2 tammikuu 2011)ja Euroviisujen lisäksi Tommi on vieraillut/vierailee syys-talven aikana monissa muissa TV-ohjelmissa (Tartu Mikkiin, Vihreä kulta, Urheiluhullut, Kymppitonni, Nenäpäivä)…Ja tietenkin hänet nähdään niillä lava-, ravintola- ja laivakeikoilla, joita riittää!

Tommi nousi yleisön tietoisuuteen jo vuonna 2004 Tangomarkkinoiden kautta voittaen kisan ja taskussa on myös monia muita menestyksiä musarintamalla.

www.tommisoidinmaki.com
Tommin Facebook-sivut

www.yle.fi/euroviisut

4.1.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.