Tommi Soidinmäki : Tommi Soidinmäki

Vuoden 2004 sympaattisen tangokuninkaan Tommi Soidinmäen ura alkoi upeasti; Tangomarkkinoiden finaalissa tämä 21-vuotias laulajatähti sai tuomaristolta peräti neljä kymppiä. Alkusyksystä ilmestynyt single Laulu joutsenien soi edelleen hienosti radioissa, ja nyt onkin jo aika kokonaiselle albumille.

Tommin debyytti on todellista kuninkaallista laatutyötä; tuottajina Tommin nimeä kantavalla levyllä ovat toimineet Mika Toivanen ja Pertti Haverinen. Tangokuninkaalla on taustallaan myös osaavia muusikoita. Levyllä soittavat myös Anssi Nykänen, Harri Rantanen ja Sami Kuoppamäki.

Albumilla on 12 kappaletta, osa niistä on aivan uutta kotimaista iskelmää, joista vastuussa ovat mm. Mika Toivanen, Risto Asikainen ja Pertti Haverinen. Mukana on myös muutama coveri, esimerkiksi Tommin upea tulkinta What a Wonderful World -klassikosta, joka on kääntynyt suomeksi Mika Toivasen toimesta nimellä Kuinka kaunista on.

Tommi on todella vahva tulkitsija, ja monet ovat ehtineet verratakin häntä jo Jari Sillanpäähän. Tältä kuninkaalliselta voimme odottaa suuria. Tommi Soidinmäen käsittelyssä kotimainen iskelmä elää ja voi hyvin!

Seuraavat kuukaudet Tommilta kuluvat tien päällä. Tangokuningas lähtee 8.11. mittavalle Sinitaivas-konserttikiertueelle yhdessä muiden tämän vuoden tangokuninkaallisten kanssa. Joulukuussa on vuorossa puolestaan White Christmas -konserttikiertue.

tuotekoodi MEDIACD 212