Tomi Markkola : Taivaskalliolla

Vuoden 1996 tangokuningas Tomi Markkola on ollut viisi vuotta tien päällä. Tomi on lunastanut paikkansa suomalaisen tanssiyleisön sydämissä sekä komealla äänellään, että vilpittömän karismaattisella esiintymisellään.

Mulla on ollut todellakin keikkoja tasaisen tappavaan tahtiin. keskimäärin 15 keikkaa kuussa. Viisi vuotta on menty täysillä”, Tomi summaa menneitä vuosiaan tangokuninkaana.

Nyt aion ottaa ainakin vähän aikaa rennommin. Uusi koti on valmis – oli aika rankkaa laulaa yöt ja tarttua aamulla taas vasaraan. Nyt voin myös toteuttaa alkuperäistä puutarhurin-ammattiani omassa pihassa.”, Tomi suunnittelee.

Tärkeintä tällä hetkellä on kuitenkin uusi albumi, joka on nimetty Syksyn Sävel -kilpailussakin mukana olleen hittikappaleen mukaan: Taivaskalliolla. ”Tätä levyä on työstetty pitkään ja hartaasti, ja joka osa-alueella on menty roimasti eteenpäin.”, Tomi kiittelee.

Albumilla on laadukasta iskelmä- ja tanssimusiikkia, ja tällä kertaa olen kiinnittänyt itsekin huomiota sanoituksiin, joilla on suuri vaikutus kappaleisiin. Levyltä on jo kuultu hiteiksi nousseet Aurinko, kuu ja tähdet sekä nimikappale Taivaskalliolla”, Tomi toteaa.

Myös tuottaja Pertti Haverinen on tyytyväinen lopputulokseen: ”Tomi on edelleen kehittynyt laulajana. Mukana on kappaleita, joissa hänen upea äänensä todellakin pääsee oikeuksiinsa. On myös otettu huomioon hänen roolinsa viihdyttävän tanssimusiikin esittäjänä. Samalla on hieman lisätty mukaan kansainvälisiä tuulahduksia.”, Haverinen sanoo.

Tuotekoodi: mediacd173
EAN-koodi: 6417 6891 7339 9
Julkaisupäivä: 11.1.2002