Nylon Beat : Last In Line

Maan suosituimman duon toinen englanninkielinen albumi on nimeltään Last In Line. Levyllä Jonna ja Erin esittävät tuttuja hittejä englanniksi.

Suomen suosituin tyttöduo Nylon Beat julkaisee toisen englanninkielisen albuminsa 7. kesäkuuta. Last in line -niminen levy on jatkoa neljä vuotta sitten julkaistulle Nylon Moon -albumille.

Last in line sisältää käännösversioita yhtyeen parhaista viimevuosien hiteistä. Mukana on mm. ”Viimeinen”, joka kääntyi englanniksi muotoon ”Last in line”, ”Syntinen”, joka sai nimekseen suorasukaisesti ”Sinner”. ”Takapulpetin poika” tunnetaan englanniksi nimellä ”Boy In The Back Row”.

Levyllä on mukana myös täysin uusi englanninkielinen versio kappaleesta ”Teflon Love”. Luonnollisesti mukana ovat myös jo julkaisunsa saaneet ”Guilty” (Syytön) ja ”Love and Hate” (Viha ja rakkaus).

Levy onkin siis eräänlainen kokoelma, mutta silti ihan oma juttunsa. Säveltäjä Risto Asikainen luonnehtii levyä seuraavasti: ”Englanninkielisten levyjen tekeminen on hauskaa siinäkin mielessä, että ne pystyy täyttämään pelkillä hiteillä. Ja jos alkuperäisiin suomenkielisiin on jäänyt parantamisen varaa, niin siihenkin on mahdollisuus”.

Nylon Beatin Last in Line tullaan julkaisemaan myös ulkomailla.