Mira Sunnari & Erkki Räsänen

Hallitsevat tangokuninkaalliset Mira Sunnari ja Erkki Räsänen julkaisevat albumillaan yhteensä 19 hienoa kappaletta. Erkin komeaa ääntä kuullaan 10 kappaleen verran. Mira puolestaan esittää 9 sävellystä.

Mira Sunnari
Mira Sunnarille viime vuosi on ollut yllätyksiä täynnä. Tangomarkkinoille hän lähti mielessään vain yksi tavoite: voitto. Sen hän saavuttikin komeasti, vaikka joutui vuoteen omaksi juuri ennen loppukilpailua.

Ensikertalainen Mira ei kuitenkaan ollut, vaan kokemusta huippujännittävästä kilpailusta Mira oli saanut jo vuonna 1999, jolloin hän saavutti tangoprinsessan tittelin.

Kesken Miran tangokuningatarvuoden myös vauva ilmoitti tulostaan ja samassa rytäkässä purkitettiin uusi levy. ”Tämä on hieno levy. Tuottaja Pertti Haverin on tehnyt hyviä monipuolisia kappaleita, joissa liikutaan monella tasolla, kuten elämässäkin.”, Mira kiittelee.

Erkki Räsänen
Aito Maalaispoika, runollinen huumorimies Erkki Räsänen ei ollut tangolaulukilpailussa viime kesänä aivan eilisen teeren poika. Kokemusta oli kertynyt jo usealta vuodelta. Vuosina 98 ja 99 hän ylsi hienosti Raision semifinaaleihin asti. Vihdoin heinäkuussa 2000 hän saavutti tangoprinssin titelin.

Eipä ihme, että voitto kirvoitti Erkistä viime kesänä hurjat tuuletukset. Näin tämä viittomakielentulkki siirtyi pysyvästi yleisön eteen. Varmasti myös 15 vuotta kestänyt näyttelijänharrastus on antanut osansa Erkin kuuluisaan lavakarismaan.

”Olen iloinen tästä albumista. Siinä on paljon hienoja kappaleita ja erityisen kiitollinen olen siitä, että sain mukaan peräti kolme omaa kappalettani”, sympaattinen tangokuningas iloitsee.

Tuotekoodi: mediacd181
EAN-koodi: 6417 6891 8139 7
Julkaisupäivä: 6.4.2002