Mikko Mäkeläinen : Piru irti

Mikko Mäkeläinen on laulanut itsensä iskelmäkansan sydämiin; tästä todisteena suuri keikkasuosio ja -tahti sekä edellisen ”Mikko Mäkeläinen” -debyyttialbumin hieno vastaanotto – kriitikot suitsuttivat ja levyn myynti lähenee jo kultalevyrajaa!

Mikolla on upea tumma ääni, veikeän poikamainen olemus ja lisäksi Mikko on erittäin karismaattinen lavaesiintyjä. ”Piru irti” -albumilla kuullaan radiohittien ”Loitsu” ja ”Piru irti” ohella 11 hienoa kappaletta, joiden tahdissa voi sekä tunnelmoida että tanssia.

Kappaleiden sävellyksestä vastaavat Olli Leppänen, Pepe Conzales ja Arvo Koskimaa. Mikko itse on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen ”Pohjantähti”. Lisäksi levyllä kuullaan Somero Soikoon sävellyskilpailun voittosävelmä ”En ole hän” (säv. Timo Forsström, san. Jorma Toiviainen). Myrskylyhty -orkesteri on sovittanut kappaleet erinomaisella tyylitajulla omanlaisiksi perinteitä unohtamatta.

Sadat keikat kuuluvat tällä levyllä lisääntyneenä varmuutena. Olemme kasanneet ”Piru irti” -albumille mahdollisimman erityylistä musiikkia, joka sopii kaikenikäisille. Olen tähän levyyn hyvin tyytyväinen, tältä minä ja Myrskylyhty kuulostamme keikoillakin.”, kertoo komea Mikko.

tuotekoodi MEDIACD192