Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty : Kovaa ja korkealta

Iskelmätaivaan ja tanssilavojen nuori kuningas Mikko Mäkeläinen julkaisee odotetun neljännen albuminsa 11.10.2006. Levyltä on lohkaistu kaksi upeaa radiosingleä, jotka ovat soineet hurjasti ja tulleet tutuiksi iskelmämusiikin ystäville. Ensimmäinen hieno singlelohkaisu Toisella tähdellä on Juha Takasen Somero Soikoon -sävellyskilpailun voittajakappale viime vuodelta. Alkukesästä ilmestynyt levyn nimeäkin kantava radiosinkku Kovaa ja korkealta on Olli Leppäsen säveltämä ja Jorma Toiviaisen sanoittama menevä kappale.

Tummalla äänellään yleisönsä hurmannut Mikko jatkaa ahkeraa keikkailua Myrskylyhty-yhtyeensä kanssa ja ryhmän suosiosta kertookin täysinäinen keikkakalenteri.

Mikon kolmas albumi Kuumaa asfalttia julkaistiin 2005 ja se oli yhtyeen todellinen läpimurtolevy. Kovaa ja korkealta -albumi on yhtyeen saumattoman yhteistyön tulos ja luvassa on tarttuvaa ja tanssittavaa nykypäivän iskelmää. Mikko ja yhtye ovat vakiinnuttaneet asemansa ja hitsautuneet vuosien varrella yhteen; niinpä albumilla onkin tavoitettu oma Myrskylyhty-soundi.

Mikko Mäkeläinen ponnahti koko Suomen tietoisuuteen Suomen Tähti 2000 –finaalissa, josta selvisi voittajaksi. Jo 5-vuotiaasta laulukilpailuihin osallistunut Mikko on kerännyt useita kilpailuvoittoja taskuunsa. Oman Myrskylyhty-yhtyeensä kanssa Mikko on keikkaillut jo vuodesta 1998. Nuoresta iästään huolimatta Mikko on vahva iskelmämusiikin tulkitsija. Hän on ollut huipulla jo pitkään, albumit ovat olleet menestyksiä ja keikkoja kertyy vuodessa toistasataa. Hänessä on ainesta iskelmämusiikin legendaksi!

Musiikillista ammattitaitoa, raikasta ja nuorekasta meininkiä – Myrskylyhty osaa viihdyttämisen taidon! Ja kaiken tämän kruunaa Mikko Mäkeläisen ääni, karisma ja lavasäteily!

Kovaa ja korkealta julkaistaan 11.10.2006!