Mikko Mäkeläinen : Mikko Mäkeläinen

Mikko Mäkeläinen sai vauhtia uralleen parin vuoden takaisesta Suomen Tähti -kilpailusta, jonka hän voitti yleisön, lehdistön sekä tuomariston ylivoimaisena suosikkina.

Jo tuolloin tuomaristo luonnehti nuorta laulajaa seuraavasti: ”Mikossa on aineksia tulla koko Suomen tähdeksi. Hän on erittäin karismaattinen lavaesiintyjä. Mikon tumma ääni ja poikamainen olemus on häkellyttävä yhdistelmä – väkisinkin tulee mieleen edesmennyt tangokuningas Sauli Lehtonen.”.

Mikko Mäkeläisestä onkin tullut erittäin suosittu esiintyjä Myrskylyhty-yhtyeensä kanssa. Hän on saavuttanut voittoja monessa laulukilpailussa, ja hän on ollut mukana kisaamassa myös tangokuninkaan tittelistä. Ennakkosuosikin asemasta huolimatta kirkkainta kruunua ei ole tullut, mutta se ei ole lannistanut nuorta laulajaa, sillä yleisön suosio on nyt suurempi kuin koskaan.

Esikoisalbumi on nyt valmis pitkän tuotantoprosessin jälkeen. Kolmen tuottajan voimin on saatu valmiiksi vahva ja elinvoimainen iskelmälevy – albumi, jonka tahdissa voi tanssia ja tunnelmoida. Näyttöään on saatu jo muutaman sinkkulohkaisun verran: ”Tätä levyä on tehty pari vuotta ja olen tyytyväinen kaikkii 15 kappaleeseen”, Mikko toteaa.

Tuotekoodi: mediacd160
EAN-koodi: 6417 6891 6039 2
Julkaisupäivä: 22.2.2002