Marko Lämsä : Ikuisesti sinun

Marko Lämsä valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuninkaaksi 2006. Hänellä on hallussaan myös kaksinkertainen Tangoprinssin titteli vuosilta 2004-2005. Markon unelma toteutui, kun hän saavutti voiton tässä yhdessä Suomen arvostetuimmassa laulukilpailussa. Kolmas kerta Seinäjoen Tangomarkkinoiden tangolaulukilpailun finaalissa toi ansaitusti odotetun ja kirkkaimman kruunun tuomariston yksimielisellä valinnalla.

Alkusyksyllä ilmestyi Markon ensimmäinen Puuttuva rengas -single, joka soi edelleen hienosti radioissa ja lupaa tulevaisuudelle hyvää! Nyt julkaistava Ikuisesti sinun –albumi on täynnä suuria tunteita ja iskelmän riemua. Markon debyytti on todellista kuninkaallista laatutyötä ja albumilla ovatkin työskennelleet iskelmän ehdottomat ammattilaiset, Pertti Haverinen, Ilkka Vainio ja Jorma Toiviainen.

Vuoden -96 ylioppilaalla on takanaan myös rakennusinsinöörin opintoja, mutta musiikki on ollut kaikki kaikessa tangokuninkaan elämässä. Musiikkia Marko on opiskellut Ikaalisten artistikoulutuksen ja Show must go on -koulutuksen kautta. Soittotaitona on mm. kitara.

Markon poikamainen, veikeä tyyli yhdistettynä upeaan ääneen on monien mieleen ja laulajana hän antaakin yleisölleen kaikkensa. Hän on monipuolinen ja varma esiintyjä ja uskaltaa heittäytyä yleisönsä eteen villiten kuulijansa. Marko nähdään tanssikeikkailun lomassa mm. Sinitaivas-konserttikiertueella ja joulukuussa on vuorossa White Christmas –konserttikiertue.

Marko Lämsä tulee olemaan iskelmämusiikissa Ikuisesti sinun!

Ikuisesti sinun –albumi julkaistaan 22.11.2006!