Lauri Tähkä & Elonkerjuu : Juomaripoika

Lauri Tähkä & Elonkerjuu julkaisee odotettua uutta musiikkia. Nykyaikaisen popsoinnin, tarttuvien melodioiden ja pohjalaisen uhon yhdistelmä toimii jälleen ja yhtyeen oma Elonkerjuu-soundi on entisestään tiukentunut. Yhtye julkaisee pitkäsoiton myöhemmin keväällä.

Jouset soivat komeasti särökitaroiden ja tiukan rytmiryhmän syleilyssä, Lauri myhäilee vaatimattomaan tapaansa etualalla. Hulvaton liveasenne ja tiukka ote trad-teksteihin on saanut kuulijakuntansa innostumaan Tähkästä ja Elonkerjuusta. Tämän karismaattisen bändin lauluja lauletaan vielä sadan vuoden kuluttua.

Ihmiset ovat löytäneet kansanperinteen uudella tavalla, kun Lauri Tähkä on tuonut tekstit laajan yleisön korville. Yhtyeen sävellykset ovat omia ja soundillisesti yhtye on tässä päivässä. Uuden levyn myötä kuulijakunta tulee laajenemaan valtakunnallisesti entisestään.

Yhtye on sitten edellisen levyn julkaisun lyhentänyt nimensä muotoon Lauri Tähkä & Elonkerjuu (aikaisemmin Lauri Tähkä & Elonkerjuu-orkesteri). Bändi on saanut vankempaa pohjaa toiminnalleen, levy-yhtiönä on Suomen Mediamusiikki Oy ja ohjelmatoimistona Nem-Booking Oy.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu:
Lauri Tähkä; laulu, kitara
Johanna Koivu; viulu, laulu
Simo Ralli; kitara, laulu
Antero Naali; basso
Lenni Paarma; rummut, laulu

Yhtyeen kotisivut: www.lauritahka.com