Elina Vettenranta : Sydänten yö

Elina Vettenranta on vuoden 2006 hallitseva tangokuningatar, joka on valloittanut radiokanavia albumin nimeäkin kantavalla hitillään Sydänten Yö. Upeaäänisen Elinan odotettu debyyttilevy Sydänten yö julkaistaan 22.11. 2006.

Sydänten Yö on laadukas iskelmäalbumi, joka todistaa että Elina kuuluu ehdottomasti tangokuninkaallisten huippukaartiin. Hän on monipuolinen ja ammattitaitoinen laulajatar, jonka äänessä kuullaan upeata tulkintaa ja tunteita, lämpöä ja tyylikkyyttä. Elina on ilahduttanut välittömällä ja avoimella olemuksellaan.

Elinan albumin taustalta löytyy joukko ammattitaitoisia iskelmäntekijöitä. Esimakua Sydänten Yö –albumilta saatiin alkusyksystä, jolloin ilmestyi Elinan samanniminen single. Kappale on Risto Asikaisen käsialaa, kuten suuri osa albumin muistakin kappaleista. Sanoituksia albumille ovat tehneet mm. Ilkka Vainio, Chrisse Johansson ja Kaija Kärkinen. Sydänten Yö sisältää 11 upeaa nykyaikaista iskelmähittiä, joista riittää kuuntelemisen iloa vuosiksi eteenpäin.

Tuore tangokuningatar on opiskellut klassisen laulun lisäksi myös huilua ja pianoa. Keikkailua hän on tehnyt 80-luvulta asti mm. Nuoriso-orkesteri Vivon riveissä. Ammatilliselta koulutukseltaan Elina on vaatesuunnittelija ja hän on tehnyt paljon opetustyötä sen tiimoilta.

Kuningatarvuosi tulee olemaan tapahtumatäyteinen ja hänet nähdään tanssikeikkailun lomassa mm. Sinitaivas ja White Christmas -konserttikiertueilla. Tämä loistava laulajatar tulee nousemaan naisartistien ehdottomaan eliittiin!

Sydänten yö -albumi julkaistaan 22.11.2006!