Johanna Pakonen : Niin kiire rakkauteen

Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen julkaisi debyyttialbuminsa keväällä 2003. Tämä hurmaava laulajatähti vakiinnutti nopeasti paikkansa Suomen naisartistien ehdottomassa kärkijoukossa.

Debyyttialbumin kappale Anna yksi yö olikin vuoden 2003 kolmen suosituimman kappalen joukossa. Nyt on kuitenkin aika uuden pitkäsoiton. Niin kiire rakkauteen -nimen saanut kakkoslevy ilmestyy 22.10.2004!

Esimakua Niin kiire rakkauteen -albumilta saatiin alkukesästä, jolloin ilmestyi Johannan samanniminen single. Kappale on Johannan hovisäveltäjä ja tuottaja Pertti Haverisen käsialaa, kuten suurin osa albumin muistakin kappaleista.

Johanna itse on innoissaan uudesta albumista:

– On hirveän ihanaa, että pääsin tekemään kakkoslevyä. Olin tietysti innoissani jo ensimmäisestä levystä, mutta tämä on jo hirmu hienoa!

Sanoituksia albumille ovat tehneet mm. Ilkka Vainio, Jorma Toiviainen ja Pekka Eronen – kaikki kuitenkin yhteistyössä Johannan kanssa.

– Esimerkiksi Pekka Eronen on minulle läheinen ystävä, ja siksi hän on kyennyt tekemään sanoituksista juuri minulle sopivia ja minun elämääni koskettavia, Johanna kertoo.

Jo Johannan debyyttialbumi oli tämän päivän iskelmän aatelia – ja niin on kakkoslevykin. Niin kiire rakkauteen sisältää yksitoista upeaa nykyaikaista iskelmähittiä, joista riittää kuuntelemisen iloa vuosiksi eteenpäin.

tuotekoodi MEDIACD 207