Jukka Hallikainen – Reppu täynnä toiveita

”Reppu täynnä toiveita” on tangokuningas Jukka Hallikaisen uusin sinkkulohkaisu. Jukka on pitkään etsinyt laulua, joka vetäisi jollain tavalla yhteen hänen tähänastisen uransa ja elämänsä, miksei myös tulevan albuminsa. Nyt hänen toiveensa on täyttynyt. Jukka pyysi, että säveltäjä Petri Somer ja sanoittaja Lasse Wikman, tekisivät hänelle mittatilaustyönä laulun, jossa olisi soiva ja mieleenpainuva melodia, sopivasti sanomaa, ja uskoa tulevaisuuteen.

”Kuulin laulusta demon ensimmäisen kerran Dublinissa. Olin iskelmäristeilyllä ja yksi pistäytymissatamistamme oli Irlanti. Laulu oli jotenkin täysosuma, täydellinen siihen tilanteeseen, koska laulu kulkee irkkumeiningissä. Meinasihan siinä aikuiselle miehelle tulla tippa linssiin, kun pitkään hakusessa ollut laulu oli löytynyt”, Jukka muistelee vieläkin haikeana.

”Reppu täynnä toiveita” on jälleen yksi askel lähemmäksi uuden albumin julkaisua, jota Jukka on työstänyt jo parin vuoden ajan. Laulusta on tehty myös musiikkivideo, joka julkaistaan samaan aikaan uuden sinkun kanssa.

Jukka Hallikainen - Reppu täynnä toiveita

12.11.2013

Ei kommentointimahdollisuutta.