TERHI MATIKAISELTA SINGLELOHKAISU PUHDASTA ILMAA -ALBUMILTA

Terhi Matikainen : En voi kun nauraa

Terhi Matikainen on aurinkoinen artisti, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi sijoittumalla ”kruunamattomaksi kuningattareksi” Tangomarkkinoilla 2012. Terhi julkaisee nyt kolmannen singlensä marraskuussa julkaistulta esikoisalbumiltaan Puhdsta ilmaa. Kappale on nimeltään En voi kun nauraa. Se on Jussi Rasinkankaan sävellys ja Kalevi Puonnin sanoitus. Sovituksen on tehnyt Antti Lipponen.

– Välillä kaikki menee päin honkia ja tuntuu, että elämä lyö naamaan avokämmenellä ja kunnolla. Jossain vaiheessa sitä ei voi kun nauraa kaikelle, nostaa jalat pöydälle ja jatkaa eteenpäin. Siitä on kyse En voi kun nauraa -kappaleessa. Laulusta on muodostunut yksi pitkäsoittoni lempikappaleista ja olen sitä esittänyt keikoilla. Letkeä sutifoksi sopii täydellisesti tanssijalkaan, valottaa Terhi.

Terhi esiintyy tulevana perjantaina 18.1. Helsingin Matkamessuilla Komia Seinäjoen Kaupunkiseutu -yhteisosastolla (6k88). Terhi vierailee messuosastolla tasatunnein klo 12-13 ja 15-18. Samalla osastolla esiintyvät viikonvaihteen aikana myös Marko Maunuksela ja Tangokuningas 2012 Pekka Mikkola. Terhi komeilee tällä viikolla myös Meidän Suomi -lehden (Valitut Palat) kannessa.

Pieksämäeltä syntyjään oleva Terhi on mahdollista nähdä ja kuulla konsertoimassa Pieksämäen Poleenissa ystävänpäivän aattona keskiviikkona 13.2.2013 tulkitsemassa tarinoita musiikillisen matkansa varrelta. Puhdasta ilmaa -pitkäsoiton nimen mukaan konsertti on virkistävä tuulahdus mukaansatempaavaa musiikkia, hienoja tarinoita, hyvää mieltä ja yhdessäoloa. Konsertin orkesterina toimii Onnentähti.

17.1.2013

Ei kommentointimahdollisuutta.