Heikki Koskelo voitti vuoden 2012 Tanssittajatulokkaan -tittelin

Heikki Koskelo on valittu Vuoden 2012 Tanssittajatulokkaaksi. Valinta julkaistiin sunnuntaina 16.9.2012 Tampereen Musiikkiteatteri Palatsin suuressa musiikkigaalassa ja Lavakauden päättäjäisissä.

Raati totesi valintakriteereissään, että Heikiltä löytyvät menestyvän artistin tärkeimmät kriteerit:

– Heikillä löytyy sekä ääntä ja tanssittavia kappaleita. Hänen levyltään voi soittaa minkä tahansa kappaleen tanssiyleisölle ja kaikki kappaleet menevät jalan alle. Hänestä kuullaan vielä pitkään!

Valinnan tekivät t anssipaikkojen ja –ravintoloiden musiikkijuontajat, jotka laativat myös Tätä Suomi Tanssii -listaa. Tällä hetkellä Heikin Aamuun on aikaa -albumin nimikkokappale soi listan kakkosena ja on ollut listalla jo 26 viikkoa.

– Olen iloinen ja otettu tästä palkinnosta. Tanssikansa on keikkailevalle artistille se taho, jonka kanssa vuorovaikutus toimii heti ja heiltä saa samanaikaisesti kiitokset ja palautteet, mutta on hienoa kuulla, että myös levyltä soitettuna musiikkini toimii tanssipaikoilla, kertoo Heikki.

Heikille luovutettiin samalla Paikallisradiotoimittajien Kuukauden levy -palkinto, jonka hän sai samaisesta albumistaan helmikuussa. Sen kriteereissä mainittiin mm.

– Kattava kokonaisuus, tyylikäs sekoitus uutta ja vanhaa musiikkia. Huipputekijätiimin kädenjälki kuuluu levyllä, ja Heikin mahtava ääni pääsee oikeuksiinsa monipuolisissa kappaleissa, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä niin kuunteluun kuin tanssilattiallekin.

Aamuun on aikaa -levy julkaistiin 15.2.2012.  Levyn Kertokaa se hänelle -kappale nousi myös Radio Suomen Soitetuimmat -listan ykkössijalle viime keväänä.

(Albumin tuotanto: Suomen Mediamusiikki/Sony Music Entertainment, jakelu AXR Music. Keikat Auraviihde)

Korkeresoluutioiset kuvat: www.auraviihde.fi/koskelo
www.heikkikoskelo.fi
www.facebook.com/HeikkiKoskeloOfficial

17.9.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.