Tommi Soidinmäki : Ota minut

Sympaattinen Tommi on tanssilavojen suosituimpia laulajia. Tästä kuninkaallisesta on tullut yksi lavojen rakastetuimmista esiintyjistä. Uusi Ota minut -albumi tarjoaa sitä mitä on odotettukin: Komean miehen laulamaa tämänpäivän iskelmää.

Tommi Soidinmäkeä on joissakin yhteyksissä suitsutettu Jari Sillanpään manttelinperijäksi. Laulajatähti omaa upean äänen lisäksi roppakaupalla karismaa ja hän on todella vahva iskelmämusiikin tulkitsija.

Tommin single Ota minut, jätä minut räjäytti radiosoitto-potin loppukesästä oikein kunnolla. Kyseinen biisi nosti Tommin nimen taas kaikkien mieliin ja laulu roikkui soittolistojen kärkisijoilla pitkään. Uusi sinkku Naiset pakenee on jo valmiina lähtökuopissa. Albumilta löytyy myös hieno Naikkari-balladi Jos, jonka tulkinnasta Tommi on saanut hyvää palautetta kautta linjan.

Naiset pakenee -singlen nimeä on ihmetelty — sen verran on media spekuloinut Tommin naissuhteita. Soidimäen levy-yhtiöön on jo tovin kantautunut tiedusteluja, joissa on pyydetty mm. audienssia Tommin pakeille. Eräs neitokainen jopa epäili sanoittajapari Vainio – Asikaisen olevan kateellinen nuorelle miehelle, joka saa monien polvet tutisemaan… Tommi toki tarjoaa aidon sydämen ja sanoitus kannattaa kuunnella huolella – pintaa syvemmältä – kuten koko albumikin!