Takuumiehet : Skidirock

Takuumiehet on perustettu vuonna 1996 Helsingissä leikkipuisto Kurkimäen vastaavan ohjaajan, Ilpo-Risto ”Pablo” Salmesin ja ohjaaja Juha Rissasen toimesta. Nimensä yhtye otti Eduard Uspenskin samannimisen lastenkirjan mukaan.

Keikkaa tehtiin alusta lähtien päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Covereiden lisäksi yhtye esitti omaakin tuotantoa. Vaikka Takuumiesten kokoonpano onkin vaihdellut vuosien varrella, koostuu ryhmä edelleen tiukoista ammattimuusikoista.

Syksyllä 2003 Takuumiehet alkoivat panostaa bändiinsä tosissaan kiireistä huolimatta, sillä ohjelmiston ja koko yhtyeen meiningin uskottiin tuottavan menestystä sekä olevan vaivan arvosta. Ensimmäinen demo tehtiin lokakuussa ja nyt huhtikuussa 2004 ilmestyy debyyttilevy Skidirock.

Levy on sisällöltään tyylillisesti monipuolinen, mutta painottuu kuitenkin rockmusiikkiin. Lähtökohtana niin musiikille kuin koko toiminnallekin on tehdä musiikkia lapsille yhtä kunnianhimoisella asenteella kuin aikuisillekin tavataan tehdä. Eli laadusta ja meiningistä ei tingitä!

Levyn tarinat ovat lapsista ja nuorista, kerrottu lapsille ja nuorille, mutta varmasti tämän levyn juurevasta soitosta ja elävistä tarinoista pitävät myös lasten vanhemmat.

Takuumiehet ovat:
– Ville ”Lefty Willie” Leppänen: laulu ja kitara
– Juha Tanninen: rummut taustalaulu
– Pablo Salmes: basso, laulu

Yhtyeen internetsivut löytyvät osoitteesta: www.takuumiehet.com

tuotekoodi MEDIACD203