Nylon Beat : Hyvää Uuttavuotta Live & DVD

Nylon Beat -duo ehti veikeänkarhealla tavallaan riemastuttaa kansakuntaa vuosikausia. Vuoden 2003 viimeisenä päivänä, kaksikon mukaan ”uudenvuoden itsenäisyyspäivänä”, Nylon Beat teki viimeisen keikkansa. Tai jos tarkkoja ollaan, keikkoja oli kaksi kappaletta. Iltapäivällä limonadi-ikäisille, illalla kuohuvien kaljakeitaiden kameleille. Ja jos vielä tarkempia ollaan, viimeinen keikka päättyi vasta vuoden 2004 vierittyä olevaisuuteen jo parin tunnin verran.

Hyvää Uuttavuotta Live on läpileikkaus Nylon Beatin tuotannosta duon siviiliolemuksen tavoin railakkaasti elävänä versiona. Löytyy Satasen lainassa, Syyttömässä, Syntisessä, Viimeisessä, apinassa poikineen ja niin edelleen. Jonna ”Ellu” Kosonen ja Erin ”Mauri” Koivisto laulavat hittinsä kuten vain Mauri ja Ellu osaavat sangen ammattitaitoisen bändin jyrätessä taustalla.

Helsingissä äänitetyn livelevyn kylkiäisenä Risto Asikaisen ja Ilkka Vainion biisejä tulee bonus-DVD:llä myös studioversioina. Ja kuten parhaimman päättelykyvyn omaavat yhdyssanahirviön bonus-DVD nähtyään jo arvaavatkin, kyseessä on nipullinen NB-hittien videoita. Niitä riittää Teflonloven uskomattomasta kohkaamisesta aina Pete Riskin ohjaamiin musiikkivideohelmiin Viimeinen ja Anna mulle.

Virsi on veisattu ja palaverikin on – ainakin tältä erää – päättynyt. Että näin vallan!

tuotekoodi MEDIACD 210