Lauri Tähkä & Elonkerjuu : Komia on aina komia

Rockin ja kansanlaulujen avoin liitto

Lauri Tähkä & Elonkerjuu ei jätä ketään kylmäksi. Vanhat kansanmusiikkilyriikat, modernit popmelodiat ja rempseä esiintyminen muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän Suomessa. Perinteiden kunnioitus, sopiva itseriittoisuus ja positiivinen hulluus kuvaavat niin bändiä kuin sen kotiseutuakin.

Lauri Tähkä & Elonkerjuun oma soundi on uuden levyn myötä entisestään tiukentunut. Viulu soi komeasti särökitaroiden ja tiukan rytmiryhmän syleilyssä. Hulvaton liveasenne ja Laurin tiukka niskaote vievät kuulijansa yhä syvemmälle tekstien maailmaan. 12 uutta komiaa laulua pitää otteessa, aina ilon pirskahduksista surun siruihin.

Kolme vuotta kasassa ollut yhtye on julkaissut aiemmin Suukkoa vai puukkoa -ep:n vuonna 2001 ja Pistoja syrämmes -pitkäsoiton vuonna 2002. Toista sataa keikkaa Iniö – Inari -akselilla on hionut bändin hirmuiseen vireeseen.

Elonkerjuu odottaa kiivasta keikkakesää. Esiintymisiä on luvassa Rääkkylän Kihauksesta aina Jokimaan Kempuraan. Rock-festareista kansanjuhliin. Tämä orkesteri täytyy nähdä!

Lauri Tähkä & Elonkerjuu:
Lauri Tähkä; laulu, kitara
Johanna Koivu; viulu, laulu
Simo Ralli; kitara, laulu
Antero Naali; basso
Lenni Paarma; rummut, laulu

Julkaisu 28.3.2003
tuotekoodi MEDIACD 193