Kirsi Ranto : 03

Upouutta Kirsi Rantoa albumillisen verran! Ja todeta voi, että uusi popahtavampi tyyli sopii kyllä tälle naiselle täydellisesti. Albumilta lohkaistu ensimmäinen radiohittisinkku ”Ei jaksa kiinnostaa” (käännös Shania Twainin ”That Don’t Impress Me Much” -kappaleesta) antoi hiukan osviittaa siitä mitä tulemaan pitää, mutta Kirsipä pistää vielä paremmaksi!

03 on raikas ja onnistunut poplevy, täynnä erittäin tarttuvia ja ajanhermolla olevia pop-ralleja. Tätä levyä on tehty antaumuksella ja pitkään mikä kuuluu iloisella tavalla lopputuloksesta. 03 on levy joka kasvaa kuunnellessa.

Albumilla on monta hienoa hetkeä, mutta mainittakoon tässä nyt erityisesti tuleva singlelohkaisu, svengaava ”Vie pois”, sykähdyttävän tarinan omaava ”Lontooseen” sekä nimikappaleen nostattava poweripopmeininki. Nämä kappaleet jäävät päähän soimaan!

Mielestäni tavoite on saavutettu. Tälle albumille ovat päätyneet vain kaikista parhaimmat palat. Nyt on oikea aika erottua joukosta ja lisätä uutta maustetta musiikkiin ja uraan. Olen erittäin tyytyväinen tähän levyyn.”, kertoo Kirsi

tuotekoodi MEDIACD188