Katariina Hänninen : Turpa kii

Katariina Hänninen löi itsensä läpi vuonna 2005 usean radioaseman kestohiteillä Kuolematon, Paha Tuuli, ja Polvistukaa. TOP40-listalla hienosti menestynyt esikoisalbumi Pimenee sisälsi radioystävällistä poprockia, joukossa myös Katariinan omia sävellyksiä. Levy valittiin kesäkuussa 2005 radioiden musiikkitoimittajien keskuudessa Kuukauden Levyksi.

Pimenee-levyn kiertueella upeaäänistä Katariinaa ja energistä bändiä nähtiin keikoilla ympäri Suomea. Erittäin hyvää palautetta saaneen keikkailun ohella Katariinaa on nähty tv:ssä mm. Elämä Lapselle-konserteissa. Vuodet 06-07 vierähtivät bändi- ja duokeikkailun lisäksi tuottamiseen, miksaamiseen ja biisintekoon perehtyessä.

Nyt Katariina palaa eetteriin räväkällä Turpa kii –sinkulla, jonka tuotannosta vastaavat Happoradiosta tutut Aki Tykki ja A.H. Haapasalo. Biisi on Katariinan, Gary ”Technicolor” Keskisen ja Suvi Vainion käsialaa. Turpa kii on esimakua helmikuussa 2008 julkaistavalta kakkosalbumilta. Levy sisältää enimmäkseen yllämainitun kolmikon energisiä poprock-biisejä Amerikan mausteilla höystettynä.

Helmikuussa 2008 starttaa myös kattava kiertue – keikat ovat jo myynnissä!

Biisi löytyy digisinkkuna 1.10. alkaen hyvin varustetuista nettikaupoista mm. Musiikkilataamosta.

» www.katariinahanninen.com (uusittu sivusto avataan 15.10.2007)