Johanna Pakonen : Anna yksi yö

Vuoden 2002 Tangomarkkinoiden finaalissa kirkkaimman kruunun kutreilleen painoi Johanna Pakonen. Iloinen oululaiskaunotar erottui Tangokuningattareksi vahvalla äänellään ja varmalla tulkinnallaan tangoilla Muistojen peili ja Ei saavu hän.

Jo vuoden 2000 Tangofinaalissa Johanna selviytyi perjantain finaalin karsintaan asti. Vaalea kaunotar oli monen ykkössuosikki. Sinnikäs ja positiivisen luonteen omaava Johanna ei kuitenkaan luovuttanut – toinen kerta toi hänelle Tangoprinsessan 2001 tittelin.

Esiintymiskokemusta ja lauluvarmuutta hankittiin seuraavan vuoden aikana mm. Tangomarkkinat -esikarsintakiertueella, jolla Tangoprinsessa emännöi keväällä 2002.

Heinäkuussa Seinäjoella toiveet lopulta täyttyivät – Tangokuningatar 2002 oli syttynyt!

Reipas ja pirteä Johanna Pakonen on kotoisin Oulusta. Vuoden ’95 ylioppilaan musiikilliseen koulutukseen sisältyy laulun ja kitaransoiton opintoja konservatoriossa. Kokemusta vaalealla kaunokaisella on monen vuoden keikkailusta oman orkesterinsa kanssa sekä mm. Tähtijahti-kisasta (1. sija). Hän on ollut mukana myös Danny Showssa vuosina 1997-99.

Johannan tavoitteena on luoda elinikäinen ura laulajana ja antaa ihmisille iloa sydämiin omalla laulullaan. Tavoite sopii erittäin hyvin kuningattaren sinnikkääseen ja positiiviseen luonteeseen. Laulamisen vastapainoksi Johanna harrastaa sauvakävelyä, lenkkeilyä, spinningiä, uintia sekä rullaluistelua. Johanna keikkailee kuningatarvuotensa ajan yhdessä Seinäruusut -orkesterin kanssa.

Julkaisu 28.3.2003
tuotekoodi MEDIASCD 180