Johanna Debreczeni : Lanteet kertovat sen

Johannan kuulumisia

Mitä muuta kuin musiikkia kuuluu Johannan elämään tänään?

”Vaikea erottaa tämän albumin sanoituksia omasta elämästä. Valitsin biisit, ja varsinkin sanoitukset, nimittäin juuri niin, että omat ajatukseni ja tunteeni tulevat tätä kautta mukaan esittämääni musiikkiin.”

”Kesällä tietysti mökkeilen. Sitten yritän kovasti sisustaa itselleni parveketta – sisustuslehdet ovat olleet kovassa käytössä. Olen etsinyt niistä itselleni sopivia vinkkejä. Aamukahvit omalla parvekkeelle on mahtava juttu.”

Matkasuunnitelmiakin Johannalla on.
”Tarkoitus olisi lähteä Unkariin, isäni kotimaahan. Haluan nähdä Bukarestin ja sitten käydä Debrecenissä.” Johanna vinkkaa. ”Alkuvuodesta olin keikalla Espanjassa – toivon, että ensi vuonna samoihin aikoihin tulee taas asiaa sinnekin suunnalle. Sitten Patmokseen, Kreikkaan mun on joskus pakko päästä uudelleen!”

Kun katsoo keikkakalenteria, ei Johannalle liiemmin taida jäädä vapaa-aikaa? ”Vapaata on tosiaan ollut viime aikoina hyvin vähän. Kun vapaata on, yritän käydä säännöllisesti kuntosalilla. Pilates on sellainen laji, josta olen ollut todella paljon kiinnostunut.”

”Yksi hauskimmista jutuista lähiaikoina on ollut ystäväni järjestämä Sex And The City – yksityisnäytös. Näytöksen jälkeen pidettiin sitten aiheenmukaiset pippalot. Olen siitä leffasta ollut todella innoissani. Vielä parempi juttu on, että musta tuli juuri pienen pojan ylpeä kummitäti!”

Julkaisupäivä: 18.6.2008

www.johannad.fi