Tangokuninkaalliset mukana Seinäjoen Käsityömessuilla

TANGOMARKKINAT JA TANGOKUNINKAALLISET MUKANA SEINÄJOEN KÄSITYÖMESSUILLA LOKAKUUSSA
– Muotia käsillä -suunnittelukilpailun asut suunnitellaan Superfinalisti Terhi Matikaiselle

Seinäjoen Tangomarkkinat ja Käsityömessut ovat solmineet yhteistyökuvion, joka yhdistää luontevasti tämän vuoden tangokuninkaallisen voittajakaksikon Pekka Mikkolan ja Terhi Matikaisen esiintymiset messuilla, mukana olevan asusuunnittelukilpailun sekä Rytmikorjaamolla 6.10. järjestettävät tanssit.

Messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 5. – 7.10.2012 Seinäjoki Areenalla. Seinäjoen Tangomarkkinoiden ja Käsityömessujen yhteistyö huipentuu Muotia käsillä -suunnittelukilpailuun ja sen sunnuntaina käytävään loppunäytökseen. Kilpailun aiheena on ollut suunnitella esiintymisasu tämän vuoden Tangomarkkinoiden laulukilpailun parhaimmalle naiselle. Pekka Mikkolan voittaessa laulukilpailun selvisi kakkossijalle Terhi Matikainen, joten kilpailuasut ovat hänelle specifioituja. Terhi esiintyy suunnittelukilpailun mannekiinina ja toimii kisatöiden kommentaattorina.

– On hienoa saada olla tällaisessa mukana. Odotan vaatteilta näyttävyyttä, naisellisuutta ja nuorekasta ilmettä sekä oman vartalotyyppini huomioimista. Koska kyseessä on esiintymisasu, saa väriäkin olla mukana. Hyvän esiintymisasun tulee samaan aikaan olla sekä mukava päällä että kaunis. On tosi mahtavaa päästä myös catwalkille. Minulla ei juurikaan ole kokemusta mallina olemisesta, olen ollut aiemmin vain amatöörimallina häämessuilla ja muotimessuilla. Pienenä tyttönä haaveenani oli tulla malliksi tai vaatesuunnittelijaksi, joten odotan innolla tulevaa, kertoo Terhi tulevasta koitoksesta.

Terhi on lupautunut pukeutumaan voittaja-asuun mm. tulevan esikoisalbuminsa julkaisutapahtumassa tämän syksyn marraskuussa. (Lisätietoa myöhemmin.)

Muotia käsillä -kilpailun näytös on päälavalla klo 14 ja voittaja-asu julistetaan klo 14.30. Mukana kilpailussa on 5 suunnitteluparia, jotka saavat materiaalit käyttöönsä perjantaina ja luonnostelevat ja valmistavat asut messuyleisön edessä. Kilpailun juontavat ja opiskelijoita mentorivat MTV3:n Muodin huipulle -suunnittelukilpailusta tutuksi tulleet Jussi Salminen sekä Suvi Jaskari-Marchesi. Tuomaristossa on mukana muodin ammattilaisia, Muodin huipulle -voittaja Linda Sipilä ja iskelmäartisti Marko Maunuksela (Tangokuningas 2010), joka toimii kilpailussa Tangomarkkinoiden edustajana. Viime vuonna lanseerattu kilpailu järjestetään nyt toisen kerran.

PEKKA JA TERHI LAULAVAT MESSUILLA JA TANSSITTAVAT RYTMIKORJAAMOLLA

Tangokuninkaalliset esiintyvät lisäksi Käsityömessujen pääestradilla seuraavasti: Tangokuningas Pekka Mikkola lauantaina ja Terhi Matikainen sekä lauantaina että sunnuntaina. Luvassa on sekä laulua, että kuninkaallisten haastattelutuokiot.
Tarkemmat esiintymisajat: http://www.tangomarkkinat.fi/kasityomessujen-ohjelma-aikataulu-2012.html

Lauantai-illalla 6.10. Pekka ja Terhi tanssittavat Rytmikorjaamolla klo 20 alkaen. Tanssit ovat Käsityömessujen oheistapahtuma. Orkesterina toimii Pekan oma yhtye Hovinarrit. Tanssiliput ennakkoon Tangotoimistosta, Piletistä ja Käsityömessuilta. Liput 15 e. Käsityömessut -lipulla 12 e ja Käsityömessut näytteilleasettaja -kortilla 10 e (ei Piletistä). Ovimyynti Rytmikorjaamolla alkaa 6.10. klo 19.30. (www.rytmikorjaamo.com) (www.rytmikorjaamo.com)

Lisätietoja tapahtumasta: www.epmessut.fi

17.9.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.