Marko Maunuksela julkaisee suven keskelle singlen: Kesäheila

 

Marko Maunuksela julkaisee keskelle kuuminta tanssilava-aikaa mukavan kesärytmeihin sopivan kappaleen: Kesäheila on Jussi Nikkulan säveltämä, Janne Rintalan sanoittama ja Pertti Jalosen sovittama biisi – kepeää, kesäistä musiikkia parhaimmillaan!

– Alkuräjähdys biisille syntyi, kun luulin nähneeni muutama vuosi sitten naapurintytön, jonka tunsin ollessani 8-vuotias ja johon olin ihastunut. Heräsi tunne, et mitäköhän sille tytölle kuuluu, jonka kanssa ensimmäistä kertaa pussailin…Nikulan Jussilla oli hyvä sävellys valmiina – siihen oli helppo sitten kirjoittaa tuo teksti, kommentoi sanoittaja Janne Rintala kappaletta.

Kesäheila löytyy alkuksesällä julkaistulta, Markon toiselta albumilta Kaunista ja hyvää. Ennakkoon julkaistu Kaunista ja hyvää -single nousi suoraan ensimmäisellä soittoviikollaan Radio Suomen soitetuimpien listakakkoseksi. Kappale pongahti myös mm. Radio Kajauksen listaykköseksi ja soi Tätä Suomi tanssii -listalla tällä hetkellä jo viidettä viikkoa. Radio Suomen listalla ovat lisäksi albumilta soineet Mariskan Markolle tekemä kappale Jätä hänet, (parhaimmillaan listakakkosena) sekä levyn päätösraita Kesän kaunein päivä.

Tässä Markon tuoreet mietteet singlestä ja kesästä:
– Valtavan määrän positiivista palautetta keikoilla saanut, jalan alle osuva kappale Kesäheila kuljettaa meidät hetkessä pois arjen kiireestä omiin nuoruusmuistoihimme. Meillä kaikilla on varmasti lämpimiä muistoja ajasta, jolloin huolettomina ja ihastuneina kirmasimme pitkin kesälaitumia.

– Kesä on ollut jo tähän saakka monella tapaa ikimuistoinen ja siihen on kuulunut myös erilaisia juonto- ja isännöintitöitä. Tiukan paikan eteen pääsin, kun tein elämäni ensimmäistä tv-juontoa Muistojen Polku -konsertissa. Konsertti nähtäneen vielä tämän vuoden puolella TV1:ssä.

– Kesäiset ja syksyiset tanssilavat kutsuvat minua ja Fantasia-orkesteria. On enemmän kuin etuoikeus saada tanssittaa ja viihdyttää iloisin mielin tanssiaskelia ottavia tanssijoita! Monipuolisuus ja viihdyttävyys olkoon päivän sana! Ja sillä kaavalla mekin matkaa taitamme!

”Sä olit mun kesäheilani, ensimmäinen.
Kaupunkityttö vähän sekopäinen, punalettinen.
Sormesi ympärillä mua pyöritit, heinäladossa suutelit.
Missä mahdat olla tänä päivänä?”
Kuuntele kappale: http://open.spotify.com/track/2X86nGJ8tVRNKrWSpJJQOk

PS. Marko on mukana marraskuussa Sinitaivas-konserttikiertueella:
www.auraviihde.fi/sinitaivas2012

Tulevia kesän ja syksyn alun 2012 keikkoja:
– Ke 25.07. Tuuri
– To 26.07. Seinäjoki, Hot. Cumulus
– Pe 27.07. Tuulos, Kapakanmäki
– La 28.07. Salo, Katiskanmäki Firapeli
– Pe 03.08. Virrat, Hiekkaranta
– La 11.08. Tuusniemi, Huvikeskus Hojohojo
– Ma 13.08. Turku, Silja Europa
– Ti 14.08. Turku, Silja Europa
– Ke 15.08. Turku, Silja Europa
– To 16.08. Turku, Silja Europa
– La 18.08. Paavola Nuorisoseura
– Ti 21.08. Harjavalta, Hot. Hiittenharju
– Pe 24.08. Lempäälä, Nurmen Lava
– La 25.08. Jyväskylä, Jyväshovi
– La 01.09. Somero, Esakallio
– La 08.09. Mäntsälä, Suurlava
– Pe 14.09. Tampere, Nightclub Tähti
– La 15.09. Kangasniemi, Syvälahden Lava
– La 22.09. Joensuu
– Su 23.09. Helsinki, M/S Norlandia
– To 27.09. Laukaa, Rav. Peurunka
– 29.09 – 03.10. Turku, Silja Europa
– La 06.10. Saarijärvi, Kukonhiekka
jne.

Kaunista ja hyvää, CD, Julk. 13.6.2012
1. Sateentekijä
2. Viimeinen vieras
3. Kaunista ja hyvää
4. Kesäheila
5. Enkelin kahdet kasvot
6. Tulikirjaimet
7. Yön tyhjyyteen
8. Silmät etsii toista
9. Jätä hänet
10. Kahdeksanteen taivaaseen
11. Pihalla
12. Kesän kaunein päivä
Tuottajat Pertti Jalonen, Toni Nygård
p  & c  2012 Sony Music Entertainment Finland Oy & Suomen Mediamusiikki Oy

25.7.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.