Mervi Koponen odottelee kruununsa luovuttamista haikein mielin

Hallitseva Tangokuningatar Mervi Koponen julkaisee syksyn Jotain suurempaa nimiseltä debyytialbumiltaan kauniin singlelohkaisun Luoja luotsaa langennutta kulkijaa.

Mervin vuosi on ollut täynnä ”jotain suurempaa”: esikoisalbumi, lukuisia keikkoja, konserttikiertue ym. Edellinen single Sinulla on toinen hyppäsi suoraan ykköseksi Radio Suomen soitetuimmat -listalla ja soi siellä seitsemän viikkoa. Mervi odotteleekin nyt haikein mielin kesän Tangomarkkinoita ja kruununsa luovutusta. Tässä Mervin mietteitä:

– Kulunut vuosi on ollut täynnä tapahtumia. Olen saanu nähdä erilaisia paikkoja ja monenlaisia ihmisiä…moni asia ja tilanne olisi jäänyt kokematta, ellen olisi saanut tätä hienoa tilaisuutta voiton myötä. Jokainen päivä on ollut elämisen ja näkemisen arvoinen.

– Alkukiireessä ei aina ymmärtänyt, kuinka mahtavat puitteet voitto mahdollisti. Imuun lähdettiin heti ja intoa puhkuen. Kuukausien kuluessa aikaa jäi myös itselle ja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen, mikä onkin tärkeää jotta tätä työtä jaksaa tehdä.
– Uuden kuninkaallisen haku on jälleen alkanut. Heinäkuu tulee yllättävänkin pian ja on kruunun luovuttamisen aika. Kuten elämässä muutenkin, on aika vastaanottaa ja aika palauttaa. Henkisesti olen valmistautunut tulevaan ja uskon että suoriudun siitäkin tehtävästä kunniakkaasti 🙂 sydämessä suuria toiveita tulevasta.

– Uskon että kuningatarvuoteni oven sulkeutuessa avautuu uusia ovia ja mahdollisuuksia, joten haikealla mielellä tuskin kannattaa olla. Tämä vuosi on ollut elämäni merkittävin, vaikka ei helpoin. Matka jatkuu – ja sitä taivalletaan vanhan mottoni säestyksellä ”elämässä hienointa on se, ettei koskaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan!

 

facebook.com/mervikoponen   –   www.mervikoponen.fi

2.5.2012

Ei kommentointimahdollisuutta.