Heikki Koskelon esikoisalbumi julkaistaan helmikuussa

Heikki Koskelo, Tangomarkkinoiden 2011 -laulukilpailun kakkonen ja yleisön suosikki on ollut syksyllä levytysstudiossa ja valmistumassa on ensimmäinen oma pitkäsoitto. Albumin nimenä on tunteikkaasti Aamuun on aikaa. Esikoisalbumi on kaupoissa Ystävänpäivä-viikolla ke 15.2.2012. 

Syksyllä 2011 Heikki julkaisi hieman yllättävän radiosinglen. Valtaiskelmämusiikista poikkeavassa Sä oot siinä -kappaleessa Heikki halusi tuoda esiin osaamisensa tunteiden vahvana tulkkina. Kappaleen sanoituspuolella debytoi juontajana ja radiotoimittajanakin tunnettu Piia Koriseva ja sävellyksen ja sovituksen kappaleeseen teki Pertti Jalonen. Pertin osaamista kuullaan tulevalla albumilla myös enemmän. Sanoituspuolella näkyy vahvasti mm. suuren kynäilijän Ilkka Vainon kädenjälki.

– Vielä ensi viikolla mennään studioon laulamaan viimeisiä lauluja. Albumilla tulee olemaan paljon uutta musiikkia, mutta myös muutamia covereita. Mun omaksi suosikiksi on noussut juuri tuo sinkkukappale Sä oot siinä. Tuosta kappaleesta ei saa kuitenkaan vetää johtopäätöstä, että tulossa olisi jotenkin pelkkää rauhallista musiikkia sisältävä levy, sillä luvassa on myös vauhdikasta iskelmää. Tammikuussa kuulette siitä esimerkin sinkun muodossa, valottaa Heikki tulevasta.

Heikki Koskelo, Aamuun on aikaa, CD (julk. 15.2.2012)

• Katso Heikin keikkakalenteri: www.heikkikoskelo.fi
• Kuuntele ennakkoon lohkaistu single Sä oot siinä Youtubessa >>
• Heikki Facebookissa >>

16.12.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.