Tangokuningatar Merviä voi kuulla Tangomarkkinat-kokoelmalla

Perinteikäs, mutta nyt uusia tuulia kokenut, raikas Tangomarkkinat 2011 -CD on kaupoissa keskiviikkona 13.7.2011. Kokoelma sisältää tänä vuonna Seinäjoella kilpailleiden finalistien tangotulkintoja – mukana on siis myös juuri kruunattu Tangokuningatar Mervi Koponen ja kakkoseksi sijoittunut Heikki Koskelo sekä finalistit Sari Hellsten, Terhi Matikainen, Heidi Pakarinen ja Maria Tyyster, Tino Ahlgren, Antti Ahopelto, Kalle Kaaja ja Tapani Kangas.Rouheaa tyylikkyyttä levylle tuo Veeti Kallion sanoittaja/säveltämä ja hänen itsensä levyllä esittämä Tango Maria, joka voitti Tangomarkkinat-sävellys- ja sanoituskilpailun tänä vuonna sekä kakkoseksi sijoittunutAnna Suomisen tekemä Kesän kaunein päivä, jonka tulkitsee nyt kruununsa luovuttava Marko Maunuksela. Lisäksi levyllä on myösJohanna Debreczenin ja Martin Alvaradon (Arg.) hieno sovitus klassikkokappaleesta Siks oon mä suruinen. Albumin sovituksista vastaa upeista tangoista tunnettu ja tangokapellimestarinakin arvostettu Mika Toivanen. Kappaleet kuultiin myös Tangomarkkinoiden suorassa TV-lähetyksessä lauantaina 9.7. 

 

1. Tango Maria, Veeti Kallio
2. Kesän kaunein päivä, Marko Maunuksela
3. Tulisuudelma, Heidi Pakarinen
4. Hernandon salaisuus, Tapani Kangas
5. Nuoruustango, Maria Tyyster
6. Tango Las Vegas, Heikki Koskelo
7. Jos tahdot, Mervi Koponen
8. Hiekkaa, Antti Ahopelto
9. Lapin tango, Terhi Matikainen
10. Maailmantango, Tino Ahlgren
11. Minä taistelen, Sari Hellsten
12. Täysikuu, Kalle Kaaja
13. Siks oon mä suruinen, Johanna Debreczeni & Martin Alvarado

16.9.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.