Marko Maunuksela: uusi single ja TV-esiintymisiä!

Marraskuussa 2010 julkaistun Marko Maunukselan Uuteen valoon -albumin nimikkokappale soi nyt myös singlenä. Kappale on voimakas sävellys vahvoine sanoineen. Ketkäpä voisivat paremmin kertoa kappaleen synnystä, kuin itse tekijät:

”Vuoden 2010 helteisen heinäkuun tangotaistossa Marko Maunuksela. Me molemmat tahoillamme ruudun äärellä vaikuttuneina Markon lauluäänestä, sielun palosta ja hetkeen heittäytymisen hehkusta. Mies syttymässä uuteen valoon! Mies, joka aistii meidän tekijöidenkin suonissa kohisevan eteläpohjalaisen veren vivahteet ja tulkitsee miehenä olemisen oivalluksesta kertovan laulumme juuri oikeanlaisella nöyrällä ylpeydellä.”
Antti Kleemola & Eija Hinkkala

Marko valloitti siis esiintymisellään biisin tekijöiden sydämet. Saman hän on tehnyt myös kuulijoidensa ja tanssikansan parissa. Yleisön suosiosta kertoo se, että Marko selvitti tiensä Tangomarkkinoiden finaaliin yleisöäänten perusteella. Myös alkuvuoden Euroviisujen alkukarsinnasta aukesi tie suoraan finaaliin yleisöäänten perusteella. Ja lopputuloshan on legendaa. Tangokuningas 2010 on matkannut lyhyessä ajassa suurten artistien kaartiin. Keikkamäärät puhukoot puolestaan.

Markon lähimmät TV- ja radioesiintymiset:
– Pe 25.03.    RADIO SUOMI, Puhelin langat laulaa klo 18-21
– Ma 28.03.    URHEILUHULLUT, TV2 (uusinta  29.3.)
– Ma 28.03. – 03.04. KYMPPITONNI, TV (12 jaksoa)

Ks. lähimmät keikat täältä >>

Marko Maunuksela, Uuteen valoon
CDS 03/11
Säv. Antti Kleemola, san. Eija Hinkkala, sov. Toni Nygård
p & c 2010 Sony Music Entertainment Finland Oy & Suomen Mediamusiikki Oy

Marko Maunuksela

5.4.2011

Ei kommentointimahdollisuutta.